L’ESPECTACLE

Incerteses és un espectacle de música, paraules i emocions. És un recital de poemes de Marisol Casas que parlen de la vida quotidiana i les emocions més humanes: l’amor, el desamor, la mort, el naixement, la naturalesa, el poder, la veritat, la mentida. Tots aquests pensaments s’expressen en un llenguatge directe, senzill i a voltes carregat d’humor.
Tot i que el recital és concebut des d’una òptica teatral, busca la màxima naturalitat i senzillesa a l’hora d’interpretar l’estat d’ànim que evoca cada poema.

El recital s’acompanya de la música d’un acordió cromàtic que, subordinat al text, expressa i potencia el significat i el sentiment de cada poema, servint-se de gèneres i estils diversos. La selecció musical suposa un recorregut per la trajectòria personal de la intèrpret Núria Planell, focalitzada principalment en les músiques d’arrel popular i tradicional de diferents regions del món: fado portuguès, pizzica italiana, tango argentí, musette francès… i també cançons tradicionals jueves, sèrbies o armènies intercalades entre alguns temes catalans ben coneguts.

INCERTESES ÉS UN ESPECTACLE DIFERENT: PROPER, FRESC, PARTICIPATIU, PROVOCADOR, EMOTIU I DIVERTIT!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s